Στη Shisha Experts by Rahati χρησιμοποιούμε για το διαδικτυακό μας ιστότοπο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL, για να εμποδίσουμε την εισβολή κακόβουλων χρηστών και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δεδομένων σας. Παρ' όλα αυτά για την δική σας ασφάλεια σαν χρήστες του διαδικτυακού μας ιστότοπου οφείλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το που εισάγετε τα δεδομένα σας, καθώς κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί την πλήρη ασφάλεια σας.

ΗΛΙΚΙΑΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Κατά την είσοδο σας στο σύστημα θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την ηλικία σας. Οι χρήστες που είναι άνω των 18 και ΜΟΝΟ έχουν το δικαίωμα για πρόσβαση στον ιστότοπο μας. Σε  περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος ανήλικος έχει εισέρθει στο σύστημα μας, θα διαγράφετε κατευθείαν από τη βάση δεδομένων μας. Επίσης, σε περίπτωση που είστε γονιός και διαπιστώσετε ότι το παΐδι σας έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρία μας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ο χρήστης μπορεί να πληρώσει με χρεωστική η πιστωτική κάρτα. Η Shisha Experts by Rahati χρησιμοποίει το σύστημα πληρωμών της VIVA WALLET για να διασφαλίσει τις συναλλαγές της. Αύτη τη στιγμή δεν υποστηρίζεται η μέθοδος της αντικαταβολής, παρά μόνο αν είστε κάτοικος Θεσσαλονίκης. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Διεύθυνση: Ολύμπου 75, Θεσσαλονίκη
  • Τηλέφωνο: 231 231 5433
  • Ε-mail: info@shishaexperts.gr

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για
την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία
του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε
μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή
σας, τα λεγόμενα «cookies».
Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν
το ίδιο.