ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του Rahati και Shisha Experts είχε την πρωτοπόρα ιδέα μόλις το καλοκαίρι του 2001, από ένα μικρό καφέ, στην παραδοσιακή οδό της Θεσσαλονίκης, στο Bit Bazaar. Παρ' όλη την ελάχιστη εμπειρία του στο χώρο εστίασης και με μοναδικό εφόδιο τις γνώσεις του στον ναργιλέ, του οποίου είναι λάτρης, παρατήρησε την ζήτηση του προϊόντος και έτσι γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας ενός παραπλήσιου μαγαζιού, συνδυάζοντας ανατολίτικες επιρροές με ευρωπαϊκό στυλ, νεοφερμένο από τα πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό.

Με οδηγό τον ενθουσιασμό του για κάτι καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα, συμπλήρωσε τα κομμάτια του πάζλ, για να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό χώρο με πρωτότυπη διακόσμηση, εναλλακτικές μουσικές και με βασικό συστατικό την παράδοση αρμονικά συνδυασμένη με τις νέες τάσεις. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το Rahati έγινε το «talk of the town».

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Για εμάς ο κόσμος που έρχεται στο Rahati δεν είναι πελάτης, αλλά φιλοξενούμενος. Αυτή είναι και η κεντρική μας ιδέα, δηλαδή η καλύτερη εξυπηρέτηση του φιλοξενούμενου, με τρία βασικά στοιχεία: το χαμόγελο, την ταχύτητα, την ποιότητα. Επιθυμούμε στο περιβάλλον που θα εισέλθει να καταφέρει να αποβάλλει τις διαφορετικές πιεστικές και αγχώδεις συχνότητες του έξω κόσμου, συντονίζοντας τα vibes του μέσα σε ένα αρμονικά διαμορφωμένο περιβάλλον. Αυτό το έχουμε καταφέρει με συνδυασμό διαφόρων αλληλένδετων

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

παραγόντων και κυρίως λεπτομεριών που κάνουν την διαφορά. Το ethnic σκηνικό συνθέτουν οι χαμηλοί σοφράδες με τους χαμηλούς καναπέδες, ανατολίτικες μαξιλάρες στο πάτωμα, αλλά και μαξιλάρες ευρωπαϊκού τύπου, από την Ινδία, ακόμα και κάποιες ραμμένες στο χέρι, όπως πρωτοξεκίνησε η μητέρα του ιδιοκτήτη, συνεχίζοντας την παράδοση. Όλα αυτά συνοδευόμενα από παραδοσιακούς και μοντέρνους ναργιλέδες. Κάθε στοιχείο έχει την ιστορία του και σε συνάρτηση με το χρόνο που παγώνει, βρισκόμαστε στο Rahati. Αυτό σηματοδοτεί την ταυτότητά μας.

ΑΠΟ ΤΟ 2002..

Το Rahati έχει ακολουθήσει, παρακολουθήσει και δημιουργήσει συνεργασίες με σημαντικές αγορές της Ανατολής και της Ευρώπης, που έχουν σχέση με τον ναργιλέ. Όντας πρωτοπόρο για όλη τη διάρκεια της ζωής του, κατάφερε με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει συλλέξει από την παγκόσμια αγορά του κλάδου όλα αυτά τα χρόνια, να φέρει και να δημιουργήσει την τάση της ελληνικής αγοράς. Το Rahati ξεκίνησε το 2002 εισάγοντας παραδοσιακούς τούρκικους ανώνυμους ναργιλέδες, συριακούς που κάθε ένας τους είναι ανεξίτηλος στο χρόνο, αλλά και επώνυμους, όπως τους Khali Mamoon. Έως σήμερα, στα 18 χρόνια πορείας του, ερευνώντας, ψάχνοντας και επιλέγοντας, φέρνει και εισάγει πρώτο στην Ελλάδα όλες τις επώνυμες εταιρείες ναργιλέδων και καπνών (Medusa-Wookah-Stimulation-Kaya-Duman). Έχοντας καθιερώσει όχι μόνο την τάση, αλλά και την εξέλιξη λόγω του υψηλού επιπέδου γνώσης και τεχνογνωσίας επάνω στον ναργιλέ, το Rahati έχει θέσει υψηλά τον πήχη στον ανταγωνισμό, κατοχυρώνοντας την ονομασία Shisha Experts.

...ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Ξεφεύγοντας από τους παραδοσιακούς τρόπους καπνίσματος, οι Shisha Experts by Rahati άλλαξαν τη ροή στα μοντέλα του ναργιλέ, στις εταιρείες καπνού και στα υλικά πρώτης ανάγκης, δημιουργώντας μια τεράστια αγορά πελατών και υπαλλήλων πανελλαδικά, με μαγαζιά που προσφέρουν την υπηρεσία του ναργιλέ. Η τάση εδραιώθηκε αφού αυξανόταν όλο και περισσότερο η ζήτηση από τα καταστήματα. Το 99% του εργατικού δυναμικού του κλάδου του ναργιλέ στην Β. Ελλάδα και όχι μόνο, έχει εκπαιδευτεί από το Rahati. Το γαστρονομικό επίπεδο που έχει φτάσει η υπηρεσία του ναργιλέ με τις προσθήκες φρούτων και αλκοόλ, η ενημέρωση και τα ταξίδια στο εξωτερικό για τις νέες τάσεις, αλλά και η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού, σε συνδυασμό με την κατάλληλη ενδυμασία, συνθέτουν το σκηνικό ώστε ο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να απευθυνθεί στους Shisha Experts by Rahati... γιατί όπου ναργιλές κρύβονται οι Shisha Experts by Rahati.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για
την βέλτιστη εμπειρία χρήστη.

Για να εξασφαλίσουμε τη σωστή λειτουργία
του ιστότοπου, μερικές φορές τοποθετούμε
μικρά αρχεία δεδομένων στον υπολογιστή
σας, τα λεγόμενα «cookies».
Οι περισσότεροι μεγάλοι ιστότοποι κάνουν
το ίδιο.